söndag 18 oktober 2009

Torsdagsväskorna: Izabell Eddefors och Linn Jacobson


Izabell Eddefors

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Izabell hittade väskan i höstas på mormors vind, som nog hade den i sin ungdom. Den är stor och har fått en snygg skinnflagande patina genom åren.

I väskan finns bland annat skinnhandskar, solglasögon, kroppsprodukter av olika slag, cigaretter, lite pennor och en minibibel. Bibeln har hon alltid med sig, det är ett bra tidsfördriv när hon åker buss, et är enligt henne den bästa boken som finns och hon har snart läst ut den.

I den blå plånboken finns 3500 kronor i kontanter.

Väskan matchar hennes look som hon beskriver som en casual pälsig look inspirerad av Lady Gaga. Den är lite sliten vilket kontrasterar till hennes i övrigt propra stil, väskan är den lilla detaljen som gör det hela mer rockigt.

Hon skulle hellre tagit sin svarta versaceväska som är hennes favorit men den gick sönder på morgonen då hon packade den. Det är bara några av de 30-40 väskor som trängs i hennes garderob.


Linn Jacobsson

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Linns gula väska kommer från H&M och var en julklapp till hennes flickvän Izabell för något år sedan. Den är höstig och passar till hennes färgglada strumpbyxor. I vanliga fall har hon annars en tygväska med axelrem så man har händerna fria till annat.

I väskan finns smink för att piffa till sig under dagen. Allt behövs inte egentligen men det gäller att vara förberedd för annars kan man sakna något under dagen och det är det värsta som finns. Ett äpple som ett mellanmål om Linn skulle bli akut mellanmålshungrig och en tom colaflaska hon sparat ifall hon vill ha en vattenflaska att fylla. Dessutom finns piller mot snuva och trötthet om det skulle behövas. Hon är alltid redo!

En favoritparfym som påminner om Izabell eftersom hon använde den då de träffades. BHn är Izabells också eftersom hon blev less på att ha den på sig och hon hade inte nog med plats i sin egen väska.

Sist men inte minst ligger en plånbok med Betty Boopmotiv och en pensel i botten av väskan och skramlar.

2 kommentarer:

  1. Vilken underbar idé att kika på sina vänners väskinnehåll! Sånt kan säga så mycket om personen.

    SvaraRadera
  2. KAN DU INTE GÖRA MIN VÄSKA MED DEN ÄGER JÄMT FÖRUTOM ATT DET ALLTID LIGGER ANVÄNDA TROSOR I DEM

    SvaraRadera